Koittipa vihdoinkin Se Kauan Odotettu Terrierierkkari! Puuhaa riitti, kun kehässä oli Sampo, junnukisa ja sitten hieman folkkimaista menoakin!

There was a terrier speciality held in Helsinki. I was competing in junior handling and Sampo was entered for a breed judging.

1882273.jpg
Copyright:Marja-Liisa Lötjönen

Päivä alkoi junnukisalla, jossa kilpailin tutun ja turvallisen Topy-silkin kanssa. Sofi Sandbacka arvioi meidät kolmannelle sijalle!

First I competed with Topy in junior handling and the judge Sofi Sandbacka gave us the 3rd place!

  1879020.jpg
Copyright:Pauliina Tyni

1872701.jpg
copyright Terhi Korhonen

Junnukehältä juoksin suoraan silkkikehälle, jossa oli urokset jo alkaneet, mutta onneksi orjani Terhi ja Tintti olivat huolehtineet Sampon kehäkuntoon. Tämä olikin minun ja Sampon ensimmäinen yhteinen näyttely ja se menikin mukavasti; Sampo oli kovatasoisessa valioluokassa eri4 kun taas Topy pinkoi PU4 pallille!

Our Sampo (Int & Fin Ch Stenilja Serial Kisser) got excellent and placed 4th in the champion class and Topy was BM-4!

ROP oli Curiosity Luxury of Silk, VSP Golden Cub Tiffanys Jewell, onnea Timi ja Fiia taustajoukkoineen!

BOB was Curiosity Luxury of Silk and BOS Golden Cub Tiffany's Jewell, congrats!


1872706.jpg

Jäimme vielä loppukehiin, sillä minua pyydettiin esittämään norfolkinterrieriä kennel Rotewan kasvattajaluokaan. Rotewan Figaro eli Diego oli aivan ihana kehäkaveri, suurkiitos Annelille, että sain olla avuksi!

In the afternoon I showed norfolk male "Diego" (Rotewan Figaro) in Rotewan breeders group. Thank you Anneli Liljavirta for letting me handle this wonderful boy!

1872704.jpg

Topy ja Sampo osallistuivat vielä parikilpailuun, ihan vaan huvin vuoksi ja se kannatti, nimittäin pojilla oli erittäin hauskaa kehässä vaikkei hulivilipariskunta nyt ihan  palkinnoille päässytkään :D

Topy and Sampo were also competing in a couple competition and showed everyone around the ring how proud they were of each others!

1872707.jpg

Kiitos vielä kaikille ihanasta päivästä! Ensi vuonna sit uudelleen!